Akaun & Log Masuk
Bagaimana Saya Nyahaktif atau Padam Akaun Saya?
Pergi ke Tetapan › Menguruskan akaun anda. Ada dua pilihan berbeza.
Nyahaktifkan
Penutupan sementara. Semasa akaun dinyahaktifkan, anda tidak boleh log masuk, dan anda tidak akan menerima kemas kini kemajuan pekerjaan atau cadangan pekerjaan ke e-mel dan telefon anda.
Padam
Penutupan kekal. Anda tidak lagi boleh log masuk, dan data peribadi anda akan dipadam mengikut undang-undang berkenaan. Seperti dinyatakan di halaman tersebut:
- Profil anda dikeluarkan daripada carian dalam tempoh 30 hari.
- Data peribadi anda dipadam atau dianonimkan dalam tempoh 90 hari, kecuali jika undang-undang memerlukan pengekalan lebih lama.
Padam akaun tidak boleh dibatalkan. Jika anda hanya mahu berehat, pilih nyahaktif. Anda juga boleh sekadar matikan notifikasi dan tutup Saya sedia bekerja di profil anda.